THE WOMAN IN ME

Britney Spears: 'Nieuwe vrijheid zorgde voor uitdagingen'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Britney Spears: 'Nieuwe vrijheid zorgde voor uitdagingen'
RTL

Voor Britney Spears is het 'eindelijk tijd' om zich uit te spreken en haar levensverhaal te delen. "Mijn fans verdienen het om rechtstreeks van mij te horen hoe het allemaal is gegaan", zegt de 41-jarige zangeres in gesprek met 'People'. Britney heeft een interview gegeven over haar boek 'The Woman in Me', dat op 24 oktober verschijnt.

"Geen theorieën meer, geen leugens meer"

"Geen theorieën meer, geen leugens meer. Ik ben de eigenaar van mijn verleden, heden en toekomst", zegt Britney over haar levensverhaal dat is opgetekend in het boek. De zangeres zegt ook dat ze het 'moeilijk' vindt om over haar verleden te praten en dan vooral de 'donkere momenten'. "Zoals het niet krijgen van een moment van rust, de oordelen die vreemden over mij hadden en het feit dat mijn vrijheid me is ontnomen door mijn eigen familie. En het verliezen van de passie voor dingen waar ik van houd."

Christina Aguilera wil niet benoemd worden in boek van Britney Spears
Lees ook

Christina Aguilera wil niet benoemd worden in boek van Britney Spears

Een mentale inzinking van de 'Toxic'-zangeres in 2008 zorgde ervoor dat zij onder curatele van haar vader kwam te staan, aan dat toezicht kwam in november 2021 een einde. "Nadat de curatele was beëindigd, was ik eindelijk vrij om mijn verhaal te vertellen zonder dat dat gevolgen had van mensen die de leiding hadden over mijn leven", zegt Britney.

Wel geeft ze toe dat het omgaan met haar 'nieuwe vrijheid' soms uitdagend kan zijn. Ze haalt momenteel vooral plezier uit het spelen met haar honden. "Of kijken naar afleveringen van Friends. Ik houd ook van reizen en ontdekken. Ik ben een eenvoudig meisje."

Lees meer over
Britney Spears