TV

Soundos barst in tranen uit in Vier Handen op Eén Buik

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Soundos barst in tranen uit in Vier Handen op Eén Buik
RTL

In 'Vier Handen op Eén Buik' laten jonge moeders zien hoe ze zich voorbereiden op hun kindje. Ze worden aangemoedigd door een bekende moeder. Deze keer wordt jonge moeder India (16) bijgestaan door comédienne Soundos El Ahmadi (41). De hulpmoeder vertelt over haar eigen ervaringen waarbij er veel emoties loskomen.

"Ik was zo bang dat ik haar zou verliezen"

Soundos is zelf moeder van twee kinderen. De keuze om voor een tweede kind te gaan is echter een moeilijk proces geweest. Zo vertelt ze in de nieuwste aflevering van Vier Handen op Eén Buik dat haar eerste kindje, dochter Aliyah, vanwege een infectie te vroeg geboren is. Ondanks dat het een fijne zwangerschap was, braken haar vliezen met 33 weken. "Toen dacht ik wel echt van...", begint Soundos emotioneel. "Ja dat was gewoon heel spannend en heel eng", vervolgt ze met tranende ogen. "Want je houdt zoveel van je baby, al meteen. En ik was zo bang dat ik haar zou verliezen." 

Soundos El Ahmadi gaat de strijd aan in Vlaamse De Slimste Mens
Lees ook

Soundos El Ahmadi gaat de strijd aan in Vlaamse De Slimste Mens

Omdat ze er destijds een trauma aan heeft overgehouden, besluit ze niet aan een tweede kind te beginnen. Daar is ze echter op teruggekomen. "Ik moet het lot niet tarten. Het is toch goed gekomen. En op een gegeven moment ging het toch kriebelen." Soundos is nu dus trotse moeder van acht maanden oude zoontje Sami. Ze is nu dan ook blij dat ze haar angst aan de kant heeft geschoven, wat betreft het krijgen van nog een kind. "Aliyah zegt dat ik de leukste moeder ooit ben." 

Over het programma zegt ze: "Ik heb nu twee keer meegedaan aan het programma en ik vond dat echt een mooie ervaring. Soms is het gewoon fijn om iemand van buitenaf te hebben die je wat advies geeft." 

Vier Handen Op Eén Buik is om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Klik hier om de aflevering terug te kijken. 

Lees meer over
Soundos el AmhadiVier handen op één buik