KANYE NIET MENEN

Kanye in gesprek met Elon Musk: 'Ben niet bipolair maar heb tekenen autisme'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKanye in gesprek met Elon Musk: 'Ben niet bipolair maar heb tekenen autisme'
RTL

Kanye (46) heeft in een gesprek met Elon Musk (52) gezegd dat hij niet bipolair is, maar lijdt aan 'tekenen van autisme door mijn auto-ongeluk'. Dat blijkt uit een conversatie die de rapper door een goede bekende van hem online heeft laten zetten op Instagram.

"Je kan niet toekijken hoe Kim mijn kinderen bij mij weghoudt"

'Wanneer gaan we weer praten?', vraagt Kanye aan Elon, van wie geen reactie te zien is in de screenshots. 'Je bent mij niks verschuldigd', gaat hij verder in het bericht. 'Maar als we zouden praten, moet de aard van onze relatie veranderen. Ik ben niet bipolair, ik heb tekenen van autisme door mijn auto-ongeluk. Je kan niet toekijken hoe Kim mijn kinderen bij mij weghoudt. En om dan publiekelijk niks te zeggen en jezelf wel mijn vriend te noemen, zodat ik mijn publiek naar je noodlijdende platform kan brengen.' Waarna de losse zinnen die hij onder elkaar heeft gezet plotseling stoppen.

Julia Fox doet opmerkelijke onthulling over (gebrek aan) seks met Kanye West
Lees ook

Julia Fox doet opmerkelijke onthulling over (gebrek aan) seks met Kanye West

Het auto-ongeluk waar Kanye het over heeft, is zeer waarschijnlijk de crash die hij maakte in 2002, toen hij in slaap zou zijn gevallen achter het stuur van zijn gehuurde Lexus. Hij raakte hierbij een tegemoetkomende auto en kwam in het ziekenhuis terecht met onder meer een gebroken kaak, terwijl de bestuurder van de tegenligger beide benen brak.

Lees meer over
Kanye WestElon Musk