HARRYSCHOPPER

Prins Harry doet felle uitspraak over William in nieuwe Netflix-trailer

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins Harry doet felle uitspraak over William in nieuwe Netflix-trailer
RTL

Prins Harry (38) spaart zijn koninklijke familie niet in de Netflix-documentaire 'Harry & Meghan'. In het tweede deel doet de Duke of Sussex een felle uitspraak over broer William (40), wat kijkers nieuwsgierig maakt naar het hele verhaal.

"Ze vertelden graag een leugen om mijn broer te beschermen, maar ze waren nooit bereid de waarheid te vertellen om ons te beschermen"

In het tweede deel van Harry & Meghan vertelt het koppel over de aanleiding van hun vertrek uit het Britse koningshuis. Daaruit blijkt dat Harry het gevoel heeft dat hij achtergesteld wordt ten opzichte van zijn broer.

Hij maakt zijn familie zelfs uit voor leugenaar. "Ze vertelden graag een leugen om mijn broer te beschermen, maar ze waren nooit bereid de waarheid te vertellen om ons te beschermen."

Thomas Markle weigert 'respectloze' Harry & Meghan-docu te kijken
Lees ook

Thomas Markle weigert 'respectloze' Harry & Meghan-docu te kijken

Ook Meghan gooit haar waarheid op tafel. "Ik werd niet voor de wolven gegooid, ik werd aan de wolven gevóérd", vertelt ze over de periode voor hun vertrek uit het Verenigd Koninkrijk. Meghan kaart daarbij aan dat hun beveiliging op een gegeven moment wordt ingetrokken, waardoor 'iedereen in de wereld wist waar ze waren'.

"Ik vraag me af wat er met ons was gebeurd als we niet weg waren gegaan", voegt Harry daaraan toe. "Ik zei: 'We moeten hier weg'." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het tweede deel van de documentaire is vanaf komende donderdag, 15 december, te zien op Netflix. De docureeks is voor de streamingdienst nu al één van de best scorende series van het jaar en maakt de tongen flink los. Royaltyverslaggever Jeroen Snel is door de documentaire in elk geval weer van prins Harry gaan houden: 

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleNetflix