SPEELSE PRINSASS

Kate die William op de billen tikt bij de BAFTA's gaat viral

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKate die William op de billen tikt bij de BAFTA's gaat viral
RTL

William (40) en Kate (41) lopen zelden hand in hand in het openbaar. Laat staan dat de prins en prinses elkaar een tikje op de billen geven op een rode loper-evenement als bij de BAFTA's. Een filmpje van hoe Kate William subtiel spankt gaat nu toch echt viral.

"Ze gedragen zich nu meer relaxed dan voorheen"

William en Kate maken afgelopen weekend hun rode loper-debuut als prins en prinses van Wales bij 76e British Academy Film Awards in Londen. Ze hebben het duidelijk naar hun zin en glunderen van oor tot oor. Kate is zelfs zo in d'r sas, dat ze speels op de bil van haar man tikt als ze samen over de rode loper struinen. Het komt over als een plagerig tikje, omdat William enkele ogenblikken ervoor haar hand niet lijkt te willen vastpakken. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Hertogin Kate trekt oude jurk uit de kast voor BAFTA's
Lees ook

Hertogin Kate trekt oude jurk uit de kast voor BAFTA's

Sommigen smullen van het onderonsje. "Ze gedragen zich nu meer relaxed dan voorheen", klinkt het onder meer. Een ander schrijft: "Oké, prinses Catherine. Ik zie wat jij doet. Ik denk dat dat Williams avond gemaakt heeft."

Maar er klinkt ook ander geluid. Zo geloven anderen dat als Meghan dit bij Harry zou doen, ze veel kritiek over zich heen zou krijgen. Sommigen ergeren zich ook aan de preutse, gereserveerde houding van William naar zijn vrouw. Iemand spreekt hem zelfs streng toe: "Het is oké, William. Tijden zijn veranderd. (...) Je kunt haar hand gewoon vastpakken."

Er staat William en Kate binnenkort nog een bijzonder evenement te wachten, namelijk de kroning van (schoon)vader Charles. Zo gaat dat programma eruitzien, tot een groot concert aan toe: 

Lees meer over
Prinses KatePrins WilliamBafta'sGroot-Brittannië