HARRYSCHOPPERS

Harry en Meghan uit hun huis gezet in Verenigd Koninkrijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHarry en Meghan uit hun huis gezet in Verenigd Koninkrijk
RTL

Prins Harry (38) en Meghan Markle (41) zijn uit hun Britse residentie gezet, zo bevestigt hun Amerikaanse stichting Archewell. Het koppel is gevraagd hun spullen te pakken uit Frogmore Cottage.

Na de docu op Netflix, de biografie van Harry en talloze interviews waarin wordt geklaagd over het Britse koningshuis is de maat inmiddels vol voor koning Charles. Volgens Page Six zou het royaltykoppel het bericht 24 uur na het verschijnen van de biografie Reserve (Spare, in het Engels) hebben ontvangen.

Prins Harry onthult favoriete geur en grootste angst
Lees ook

Prins Harry onthult favoriete geur en grootste angst

Harry en Meghan moeten hun Britse residentie, die ze ooit van wijlen koningin Elizabeth krijgen, opzeggen. Britse media melden dat de laatste spullen inmiddels worden verscheept naar Californië, waar het stel een prinsenleven leidt. Na de kroning van koning Charles, op 6 mei, is het huis niet meer van hen. En dat betekent dat Harry en Meghan geen goed beveiligde woning hebben in Groot-Brittannië. 

De nieuwe inwoner van Frogmore Cottage is al bekend: schandaalprins Andrew, de broer van Charles. Ook niet bepaald een onbesproken figuur binnen het Britse koningshuis. Andrew ligt al jaren onder vuur na beschuldigingen van seksueel wangedrag. 

Ook het Britse publiek houdt minder dan voorheen van de jongste zoon van koning Charles. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Lees meer over
Prins HarryMeghan MarkleKoning Charles