HITTEPLAN

Prins William bedankt Guards voor hun inzet nadat ze flauwvallen van de hitte

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins William bedankt Guards voor hun inzet nadat ze flauwvallen van de hitte
RTL

Niet alleen in Nederland vallen dit weekend de mussen van het dak, ook in Engeland zijn de temperaturen tropisch warm. En dat in combinatie met gevoerde bontmutsen blijkt geen goed idee, zo blijkt uit beelden die zijn gemaakt tijdens de Colonel's Review deze zaterdag.

"Jullie hebben het allemaal heel goed gedaan"

Tijdens repetities voor Trooping of the Colour, het jaarlijkse defilé ter ere van de verjaardag van de monarch, zaterdag zijn meerdere leden van de Grenadier Guards (de elite-eenheid van het Britse leger) flauwgevallen. Op beelden is te zien hoe de rest gewoon doorgaat terwijl een van hen op de grond ligt en wordt afgevoerd op een brancard.

Prins Harry: 'William kreeg 1 miljoen voor schikking met tabloids'
Lees ook

Prins Harry: 'William kreeg 1 miljoen voor schikking met tabloids'

Na afloop spreekt prins William zijn dank uit naar alle soldaten die in de hitte hebben deelgenomen aan het defilé. 'Moeilijke omstandigheden, maar jullie hebben het allemaal heel goed gedaan', schrijft hij op social media.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op 17 juni vindt de officiële ceremonie plaats en zullen zo’n 1500 soldaten deelnemen aan het defilé om de verjaardag van de regende monarch van het Verenigd Koninkrijk, koning Charles, te vieren. De echte verjaardag van de vorst vindt plaats op 14 november.

Lees meer over
Prins William