GOD REMEMBER THE QUEEN

'Harry en Meghan niet welkom bij herdenking Elizabeth op Balmoral Castle'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images'Harry en Meghan niet welkom bij herdenking Elizabeth op Balmoral Castle'
RTL

Prins Harry (38) en Meghan Markle (42) zullen zich volgende maand niet bij de koninklijke familie voegen om de voormalig Britse koningin Elizabeth te herdenken op Balmoral Castle. Dat beweren bronnen tegen de Britse media.

"Als ze niet in de plannen zijn opgenomen, zullen ze een weg vinden om op hun eigen manier stil te staan bij de gebeurtenis"

Op 8 september is het exact één jaar geleden dat de wereld afscheid neemt van het geliefde staatshoofd. Om Elizabeth te herdenken komt de koninklijke familie samen op hun Schotse landgoed. Zo zullen niet alleen koning Charles en koningin Camilla afreizen naar Balmoral, maar ook schandaalprins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah Ferguson. Natuurlijk zijn ook William, Kate en hun kinderen van de partij, net als prinses Anne en prins Edward.

Harry en Meghan op romantische date gespot na geruchten over breuk
Lees ook

Harry en Meghan op romantische date gespot na geruchten over breuk

De Britse koninklijke familie heeft nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht over hoe de herdenking van de koningin precies verloopt, maar Harry en Meghan - die in Amerika wonen - zouden in ieder geval niet uitgenodigd zijn. Opvallend, want het paar kan makkelijk de oversteek maken aangezien ze de dag na de herdenking toch in Duitsland moeten zijn vanwege de aftrap van de Invictus Games, een internationaal sportevenement op initiatief van Harry voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten.

Een insider vertelt aan The Sun dat de hertog en hertogin van Sussex het er echter niet bij laten: "Als ze niet in de plannen zijn opgenomen, zullen ze een weg vinden om op hun eigen manier stil te staan bij de gebeurtenis."

De band tussen Harry en Charles staat al jaren op losse schroeven. Hun relatie is alleen maar verslechterd sinds de prins in zijn boek Spare, in het Nederlands Reserve, beweert dat er dingen gebeurd zijn tussen hem en zijn vader waarvan de wereld geen weet heeft. Als die zaken aan het licht zouden komen, zou de koninklijke familie Harry dat nooit vergeven.

Lees meer over
Koningin Elizabeth IIKoning CharlesPrins HarryMeghan MarklePrins WilliamPrinses KateSarah FergusonPrins AndrewCamilla Parker Bowles