HARRY IN DE TENT

Prins Harry niet bij herdenking Elizabeth, maar wél in Engeland

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Prins Harry niet bij herdenking Elizabeth, maar wél in Engeland
RTL

Ondanks dat prins Harry (38) zich niet bij de koninklijke familie voegt om de vorig jaar overleden koningin Elizabeth te herdenken op Balmoral Castle, zal hij die dag toch in het land zijn. De prins bezoekt zijn thuisland namelijk voor de jaarlijkse WellChild Awards, een Britse organisatie die zich richt op het verbeteren van het leven van ernstig zieke kinderen en hun families.

Op 8 september is het exact één jaar geleden dat de wereld afscheid moest nemen van het geliefde staatshoofd. Om Elizabeth te herdenken komen de Britse royals samen op hun Schotse landgoed. Alleen zullen prins Harry en zijn gezin niet van de partij zijn, zo werd al eerder bekend. Het evenement van Harry vindt een dag voor de sterfdag van de koningin plaats, dus hij zou in de praktijk makkelijk kunnen aanschuiven.

'Harry en Meghan niet welkom bij herdenking Elizabeth op Balmoral Castle'
Lees ook

'Harry en Meghan niet welkom bij herdenking Elizabeth op Balmoral Castle'

De dag na de herdenking moeten Harry en Meghan in Duitsland zijn vanwege de aftrap van de Invictus Games, een internationaal sportevenement op initiatief van Harry voor militairen die door of tijdens de dienst gewond raakten.

De band tussen Harry en zijn vader Charles staat al jaren op losse schroeven. Hun relatie is alleen maar verslechterd sinds de prins in zijn boek Spare, in het Nederlands Reserve, beweert dat er dingen gebeurd zijn tussen hem en zijn vader waarvan de wereld geen weet heeft.

Onlangs circuleerden er geruchten over een mogelijke scheiding tussen de prins en zijn vrouw. In de video hieronder is te zien dat dat slechts een roddel is en ze nog altijd gelukkig zijn samen: 

Lees meer over
Prins Harry