BELLA ITALIA

Koningshuis deelt spontaan kiekje van prinses Ariane op eerste dag van groot schoolavontuur in Italië

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RVD/koning Willem-AlexanderKoningshuis deelt spontaan kiekje van prinses Ariane op eerste dag van groot schoolavontuur in Italië
RTL

Voor koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) is het vandaag waarschijnlijk een bitterzoete dag. De twee hebben namelijk prinses Ariane (16) uitgezwaaid, die vandaag begint aan haar schoolcarrière op het United World College Adriatic in Italië. Hier zal zij de laatste jaren van haar school afmaken. Ter ere van deze spannende dag deelt het koningshuis een spontaan kiekje van de prinses.

"Wij geloven dat educatie jonge mensen zou moeten helpen ontdekken dat verandering mogelijk is, en dat zij dit kunnen verwezenlijken"

Op de foto zien we hoe Ariane lachend poseert bij de schooldeuren. Het kiekje is door niemand minder dan haar eigen vader gemaakt. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De scholengemeenschap staat er om bekend dat ze veel van hun leerlingen verwachten. "Wij geloven dat educatie jonge mensen zou moeten helpen ontdekken dat verandering mogelijk is, en dat zij dit kunnen verwezenlijken", zo stellen ze op hun website. Leerlingen worden naast hun gewone curriculum betrokken bij verschillende liefdadigheidsprojecten en initiatieven op gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid, diversiteit en community. Ook ligt de focus er op muziek. Iets wat Máxima en haar dochters aan het hart gaat. 

Prinses Ariane gaat naar middelbare school in Italië
Lees ook

Prinses Ariane gaat naar middelbare school in Italië

Lees meer over
Prinses ArianeKoning Willem-AlexanderItalië