LIPS DON'T LIE

Liplezers weten het zeker: dit zei prinses Alexia in de koets

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLiplezers weten het zeker: dit zei prinses Alexia in de koets
RTL

Haar eerste Prinsjesdag zit erop voor prinses Alexia (18), maar op social media bespreken mensen het koninklijk evenement nog volop na. Zo duikt de prinses op in een hilarische persiflage, wil iedereen weten waar ze haar felroze jurk vandaan heeft én nemen liplezers een aantal momenten uit de Prinsjesdag-registratie onder de loep.

"Blij dat het weer voorbij is"

En die menen te hebben ontfutseld wat de prinses zegt wanneer ze na een lange dag zwaaien, glimlachen en poseren weer plaatsneemt in de koets. Volgens de liplees-community zou Alexia maar wat opgelucht zijn dat het allemaal achter de rug is. Kenners denken namelijk dat ze op onderstaande beelden "Blij dat het weer voorbij is" zegt. Oordeel zelf:

Hilarische Prinsjesdag-persiflage Alexia gaat viral: 'Moeilijk accuraat'
Lees ook

Hilarische Prinsjesdag-persiflage Alexia gaat viral: 'Moeilijk accuraat'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Dat moment wordt nu volop gedeeld op TikTok. Wij kunnen niet liplezen, dus we hebben ook geen idee of Alexia dit echt zegt. Maar mocht ze de opmerking inderdaad hebben gemaakt, dan snappen veel TikTokkers dat wel. 'Logisch toch. Welke 18-jarige zit daar nou op te wachten', reageert iemand. Iemand anders grapt: 'Poppenkast voorbij.' 

Meer beelden van Alexia's Prinsjesdag zie je in de video hieronder.

Lees meer over
Prinses Alexia