'WE BEGRIJPEN UW ONTREDDERING'

Koningspaar leeft mee met slachtoffers Rotterdam: 'Begrijpen uw ontreddering'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKoningspaar leeft mee met slachtoffers Rotterdam: 'Begrijpen uw ontreddering'
RTL

Nederland schrikt vanmiddag op van schokkend nieuws uit Rotterdam waarbij drie mensen om het leven komen. Het gaat om een 39-jarige vrouw, een 46-jarige docent van het Erasmus MC en een 14-jarig meisje. Koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) laten donderdagavond in een reactie weten dat hun hart uitgaat naar de familie en vrienden van de slachtoffers van de geweldsdaden van vanmiddag. 'Wij leven met u mee bij dit intense verdriet en begrijpen uw ontreddering'.

"Veel dank aan politie en hulpverleners voor hun toegewijde inzet"

Het koningspaar vervolgt door te laten weten aan iedereen te denken die in angst verkeerde tijdens en na de gruwelijke acties van vanmiddag. 'Veel dank aan politie en hulpverleners voor hun toegewijde inzet', sluiten ze af.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Getuige schietpartij Rotterdam: 'We moesten ons allemaal verstoppen'
Lees ook

Getuige schietpartij Rotterdam: 'We moesten ons allemaal verstoppen'

Na de twee schietincidenten in Rotterdam is een 32-jarige man uit Rotterdam opgepakt. Hij werd aangehouden onder het helikopterplatform van het Erasmus MC. De veiligheidsregio meldde eerder al brand in een pand aan het Heiman Dullaertplein. Bij de brand zouden meerdere knallen zijn gehoord, aldus de veiligheidsregio.

De brand is inmiddels onder controle. De brandweer is nog bezig de omliggende woningen te controleren. De binnenkant van de woning lijkt fors beschadigd door de brand.

Lees meer over
Koningin MáximaKoning Willem-Alexander