voice laten horen

Martijn Krabbé ziet The voice of Holland niet terugkeren: 'Moeilijk'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
RTL

Martijn Krabbé (54) presenteert al dertien jaar lang het succesvolle 'The voice of Holland' als er schokkende onthullingen rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag in de talentenjacht naar buiten komen. Halverwege het seizoen wordt de kijkcijferhit abrupt van de buis gehaald. In 'Aran on Tour' vertelt de presentator dat de kans klein is dat 'The Voice' ooit nog terugkeert. 

"Iedereen zit te wachten totdat er een conclusie aan gebonden wordt"

Eerder dit jaar stelt BOOS misstanden rondom The voice of Holland aan de kaak. In het programma van Tim Hofman komen tientallen vrouwen aan het woord die onder anderen bandleider Jeroen Rietbergen en coaches Ali B en Marco Borsato beschuldigden van seksueel grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van de zangcompetitie op RTL 4. 

Veel over The Voice kan en mag Martijn vanwege het onderzoek niet loslaten, maar wel vertelt hij het volgende: "Iedereen zit te wachten totdat er een conclusie aan gebonden wordt. Iedereen wil natuurlijk weten: wat is er waar. Ik ook."

Tim Hofman draagt Televizier-prijs op aan The Voice-slachtoffers
Lees ook

Tim Hofman draagt Televizier-prijs op aan The Voice-slachtoffers

Ook geeft hij aan dat hij zelf 'niets heeft meegekregen' van wat zich achter de schermen heeft afgespeeld. Of het programma ooit nog terugkomt? Dat is volgens Martijn nogal 'moeilijk'.

Aran ging eerder een dagje met De Bevers mee en vroeg hen naar het nieuwe seizoen. Bekijk die video hieronder:

Lees meer over
Martijn KrabbéAran BadeAran on TourThe Voice Of Holland