WELKOM IN DE HEL

Dennis van EOTB klapt uit school: 'Ruzie Lex en Rick was in scène gezet'

Door RTL··Aangepast:
© RTLDennis van EOTB klapt uit school: 'Ruzie Lex en Rick was in scène gezet'
RTL

Lex (19) wil in de nieuwste aflevering van 'Ex on the Beach' wraak nemen op zijn liefdesrivaal Rick (21), aangezien hij ervandoor is gegaan met zijn ex-liefje Michelle (20). Althans, dat is wat de kijkers denken. In werkelijkheid schijnt het akkefietje door de kemphanen in scène te zijn gezet.

"Het was hartstikke nep"

In De Beach Bar doen Michelle en Dennis een boekje open over de 'ruzie' tussen de mannen. Op televisie is namelijk te zien hoe Lex de koffer van Rick in het zwembad gooit, waarna de twee elkaar in de haren vliegen. "Rick en Lex hadden afgesproken om dit te doen. Het was hartstikke nep, daarom was iedereen ook boos", aldus Dennis.

Cynthia verklaart heftige entree in Ex on the Beach: 'Het was zelfbescherming'
Lees ook

Cynthia verklaart heftige entree in Ex on the Beach: 'Het was zelfbescherming'

Michelle beaamt zijn verhaal: "Ze zaten samen op het balkon en toen zei Rick: 'Dan moet je wel de belangrijke spullen uit mijn koffer halen.'" Ook zij heeft geen goed woord over het gedrag van haar ex-vriendjes. 

Later in de aflevering krijgt Lex het aan de stok met de zojuist aangespoelde ex Bobbie. Hij gooit tijdens een feestje een drankje in het gezicht van Bobbie, die volgens Lex ook met zijn ex-vriendinnetje Michelle naar bed is geweest. Lynn en Giorgina komen op voor Bobbie, waarna er een handgemeen ontstaat. Ook deze ruzie blijkt echter door Lex van tevoren te zijn bedacht. Hoe dat precies zit, dat zie je in een nieuwe aflevering van De Beach Bar:

Lees meer over
Ex on the Beach