LET'S GO TO THE BEACH

Megan en Joey uit EOTB gelukkig in de liefde: 'Nog nooit een meid naar huis meegenomen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLMegan en Joey uit EOTB gelukkig in de liefde: 'Nog nooit een meid naar huis meegenomen'
RTL

'Ex On The Beach'-sterren Joey (25) en Megan (24) zijn smoorverliefd. Het stel heeft elkaar weer gevonden, nadat het een tijdje uit is geweest.

"Ik heb er heel veel spijt van gehad"

Megan gaat met Joey mee naar huis nadat hij is weggestuurd in Ex On The Beach. Ze gaan linea recta naar het huis van Joey, die nog thuis bij zijn ouders woont. "Ik heb nog nooit een meid naar huis meegenomen", vertelt hij in de online RTL-serie De Beach Bar. 

Megan van EOTB in shock door pesterijen Jonna: 'Breekt mijn hart'
Lees ook

Megan van EOTB in shock door pesterijen Jonna: 'Breekt mijn hart'

Megan en Joey zijn al eerder een stel geweest, maar dat is uitgegaan. Megan krijgt een relatie met ene Dennis. "Ik dacht niet helder na", vertelt ze daarover. Toch blijven de gevoelens voor Joey. "Ik heb er heel veel spijt van gehad. Ik heb hem praktisch gestalkt daarna." 

Een feestje van Jonna, een andere EOTB-kandidaat, brengt de twee samen. Joey stelt Megan voor een ultimatum. Zij moet naar het feestje van Jonna komen, anders wil hij haar nooit meer zien. Dat doet ze en het koppel is sindsdien weer on speaking terms. Ze zijn daarna samen op vakantie gegaan en daardoor is het weer koek en ei tussen de geliefden. Bekijk het hele interview met de twee in de video hieronder. 

Lees meer over
Ex on the Beach