DE BEACH BAR

Megan van EOTB in shock door pesterijen Jonna: 'Breekt mijn hart'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Megan van EOTB in shock door pesterijen Jonna: 'Breekt mijn hart'
RTL

Een heftig moment in de nieuwste aflevering van 'Ex on the Beach': Jonna (28) krijgt het aan de stok met Lex (21), die hij uit het niets aanvliegt en vervolgens dwingt om de rest van de nacht door te brengen op een doorweekt matras. Alsof dat niet genoeg is, gooit Giorgina (21) ook nog eens haar drankje over Lex heen. Pesterijen die volgens Megan (24) en Joey (25) veel te ver gaan, zo vertellen zij in 'De Beach Bar'.

Het botert vanaf het eerste moment al niet tussen Jonna en Lex, legt Joey uit in De Beach Bar: "Jonna mocht Lex niet. Er was wrijving. Ik denk dat Jonna zijn frustraties op Lex heeft geuit." Megan kan dat alleen maar beamen: "Jonna was al gefrustreerd door dat gedoe met zijn ex Lynn en die afwijzing van Michelle. Hij had geen leuke tijd in de villa."

Jonna weet de hele groep op te zetten tegen Lex. Zo gooit Giorgina een beker drinken over hem heen. Dit tot groot vermaak van de anderen. "Jonna heeft de groep zover weten te krijgen omdat hij een original is. Als je met elkaar start, dan word je vanzelf een hechte groep en dus kom je voor elkaar op. Maar dit vond ik persoonlijk echt te heftig."

Jonna van EOTB beschuldigt Lynn: 'Ze wilde een relatie met mij faken'
Lees ook

Jonna van EOTB beschuldigt Lynn: 'Ze wilde een relatie met mij faken'

Joey besluit dan ook om in te grijpen: "Ik ben gaan praten met Dylan, Marc-Junior en Jonna. Ik heb gezegd: wat hier gebeurt, dat is niet oké meer. Drama is prima, maar op een gegeven moment moet het klaar zijn."

Ook Megan vindt dat Jonna veel te hard is voor Lex: "Ik vond het echt zielig. Mijn hart breekt als ik dat zie. Ik weet dat Joey een grote invloed heeft op de groep, dus ik heb gezegd: alsjeblieft, doe er iets aan!"

Of de groep Lex ook daadwerkelijk met rust zal laten, dat zal zondagavond duidelijk worden in een nieuwe aflevering van Ex on the Beach

In De Beach Bar doen Megan en Joey niet alleen een boekje open over Jonna, ze reageren ook op het akkefietje tussen Ellen en nieuwkomer Cynthia. Je kunt de video hieronder bekijken.

Lees meer over
Ex on the Beach