Boulevard

Temptation-Cherish doet schokkende onthulling

·Aangepast:
Temptation-Cherish doet schokkende onthulling
RTL

Als er één koppel is dat dit jaar veel stof doet opwaaien tijdens Temptation Island is het Tim en Cherish. De twee begonnen niet als koppel, maar Tim viel als een klimop voor de charmes van de verleidster.

Heel Nederland en België zat vol ongeloof voor de televisie. Is Cherish echt verliefd op Tim? Of is het allemaal een spelletje? Cherish doet een boekje open in het programma Gert Late Night.

Tim en Cherish zijn beiden te gast in het Belgische televisieprogramma Gert Late Night. Dit is een kleine verrassing voor Tim, want hij was van te voren niet ingelicht over de komst van de blondine.

De presentator wil wel eens van Cherish weten hoe dat nou precies zit tussen haar en Tim. Cherish bekent: "Het is voor mij echt een spelletje geweest." Als de presentator vraagt of ze er moeite mee heeft dat ze Tim alles heeft doen opgeven. De blondine reageert: "Ja, daar heb ik ook wel een beetje spijt van. Maar hij heeft ervoor gekozen om aan Temptation mee te doen en het is en blijft een spel, een uitdaging die je doet met je relatie." 

Toch ging het voor de blondine ook wel te ver. Bijvoorbeeld toen zij van verleidster Zwanetta hoorde dat Tim haar meer vertrouwde dan zijn eigen moeder. "Dat was wel een beetje too much voor mij," aldus Cherish. 

Geen seks

De blonde verleidster laat ook weten dat ze geen seks had met Tim, omdat het voor haar een spelletje was. "Maar sowieso geef ik mijzelf ook niet zo snel weg. Ik vind dat als je zoent, dat je dan al gewoon vreemdgaat."

Cherish heeft later eerlijk aan Tim vertelt dat het allemaal maar een Temptation was. Volgens de blondine heeft Tim daar nu vrede mee. Toch is Tim nog altijd verliefd op Cherish: "Ik heb haar zaterdag gezien en ik ga niet zeggen dat alle vlinders direct weer weg zijn."

Cherish maakt ook nog eens op Instagram duidelijk dat er écht niets speelt tussen de twee. Volgens de blondine zijn de twee nog steeds bevriend en heeft Tim geaccepteerd dat het voor Cherish een spelletje was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!