Entertainment

Ex On The Beachs Bastiano: Ik heb met 150 vrouwen seks gehad

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ConcentrateEx On The Beachs Bastiano: Ik heb met 150 vrouwen seks gehad
RTL

Ex On The Beachs Bastiano is te gast in het programma Concentrate. Hierin doet de realityster enkele opmerkelijke uitspraken. Zo vertelt Bastiano stiekem gezoend te hebben met medekandidate Rosalie, na te denken over een deelname aan Temptation Island en bekent hij met 150 vrouwen seks te hebben gehad!

Bastiano vertelt buiten het zicht van de camera's om stiekem gerotzooid te hebben met Rosalie, waar tot op dusver over gezwegen werd. "Ik heb met Rosalie geslapen in een privévilla, nadat we op date waren geweest. Daar hebben we samen gedoucht en gezoend in bed. Maar ze heeft mij gevraagd om mijn mond te houden, omdat ze iemand thuis heeft zitten. Het maakte mij niet uit, aangezien ik toen met Nicky was. Ik heb dus netjes mijn mond gehouden", aldus Bastiano.

Hoewel het er in Ex On The Beach naar uitzag dat Bastiano gevoelens had voor kandidate Djalisa, vertelt de realityster nu nooit echt serieuze intenties te hebben gehad met Djalisa. "Ik vond bepaalde dingen aan haar wel leuk. Op de eerste date bleek namelijk dat ze heel ambitieus is. Dus ik heb wat praatjes over haar gehad, ja. Maar na de eerste ruzie had ik al zoiets van: nee, dit is het niet."

Maar niet alleen Djalisa, Rosalie en Nicky hadden volop aandacht voor de spierbundel. Bastiano vertelt sowieso nooit een tekort te hebben gehad aan vrouwelijke aandacht. "Ik werd ontmaagd op mijn twaalfde. Ik ben nu 26. Per jaar heb ik ongeveer tien à vijftien vrouwen in mijn bed, dus ik denk dat ik in totaal wel met 150 vrouwen seks heb gehad."

Temptation Island

Ondanks alle vrouwelijke aandacht is Bastiano nu helemaal gelukkig met zijn Jackie. "We zijn voor Ex On The Beach uit elkaar gegaan, aangezien we moeite hadden met communiceren. We hebben echt zulke verschillende karakters. We hebben nog steeds onze ups en downs hoor, maar het gevoel zit goed."

Bastiano geniet volop van de aandacht die het realityprogramma met zich meebrengt. Hij zou dan ook graag meedoen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island. "Ik zou graag meedoen als verleider. Maar ik zit in een relatie met Jackie, dus ik zou het nu niet doen. Mijn vriendin wilde misschien wel meedoen als koppel aan Temptation. Dat vind ik goed. Ik zou wel mee willen doen als stel, maar het ligt aan haar."

Meer Boulevard: