Sextapes

Laura Ponticorvo durft niet onder de mensen te komen na lekken sekstapes

Door ANP··Aangepast:
Laura Ponticorvo durft niet onder de mensen te komen na lekken sekstapes
RTL

Laura Ponticorvo heeft er moeite mee de draad weer op te pakken na het lekken van haar sekstapes. In haar nieuwste vlog, die dit weekeinde verscheen, vertelt Laura dat ze voorlopig nog niet onder de mensen durft te komen.

"Ik merk dat het toch veel zwaarder is dan ik dacht", zegt Laura in de eerste vlog sinds het lekken van de pikante video’s en foto’s. "Dit is zo’n raar gevoel. De eerste stap is gezet en het is goed, maar ik ga nog wel even wachten. Ik hoef nog even niet onder de mensen te zijn."

In de vlog is te zien dat Laura grote moeite heeft met de première van Beauty And The Beast. "Ik durfde eigenlijk niet naar binnen. Pas toen de rode loper dicht was, zijn we naar binnen geglipt. En de lampen waren nog niet eens aan toen we naar buiten zijn gegaan."

Nu ze zelf slachtoffer is geworden van hackers die privébeelden van haar computer hebben gestolen, merkt Laura dat er maar weinig instanties zijn waarbij slachtoffers terechtkunnen. De vlogster, bij het grote publiek vooral bekend van haar deelname aan het RTL-programma Mijn vieze, vette, vervelende verloofde, wil lotgenoten 'een helpende hand' bieden. Hoe ze van plan is dat te gaan doen, is nog niet bekend.

Lees meer over
Laura PonticorvoNieuw toegevoegdSeksschandaal