Michael van der Plas baalt van berichtgeving

Door ANP··Aangepast:
Michael van der Plas baalt van berichtgeving
Rechtszaak Michael van der Plas

Michael van der Plas, de man van Samantha de Jong, vindt het vervelend hoe hij de laatste tijd in de media is omschreven.

"Ik vind het soms wel heel ver gaan, ik werd zelfs een wapenhandelaar genoemd", aldus Michael.

De realityster besloot onlangs in hoger beroep te gaan tegen zijn taakstraf van 60 uur voor wiethandel. "Het kan allemaal nog wel maanden gaan duren en ik lig er nu niet wakker van, maar ik vind het wel vervelend", vervolgt Van der Plas die wel werd vrijgesproken voor handel in harddrugs en het vervoeren van een vuurwapen. Vooral de manier waarop hij in de media is verschenen, vindt Michael dus lastig. "Het wordt allemaal zo opgeblazen. Ik was gewoon op het verkeerde moment op de verkeerde plek."

ZIE OOK: Michael van der Plas in beroep tegen taakstraf

Volgende week begint het nieuwe seizoen van de realityserie van Michael en zijn vrouw Samantha. Daarin is te zien hoe de familie naar Thailand afreist en daar geniet van een vakantie. "We zijn met de hele familie gegaan, heel leuk. Onze manager Jake heeft ons op sleeptouw genomen", vertelt Van der Plas. Volgens het tweetal ging alles helemaal goed. "We hebben geen ruzie ofzo gekregen met elkaar, maar daar wel", lacht Michael.

Bobbi Eden
Vanaf het najaar zendt RTL naast de realityshow van Samantha en Michael en die van Roy Donders nog een dergelijke serie uit. Namelijk die van de Nederlandse pornoactrice Bobbi Eden. "Ik ben echt benieuwd naar die serie", zegt Samantha tijdens de perspresentatie van RTL. "We kennen elkaar al, het wordt vast heel anders dan onze serie. Dus we zien haar echt niet als concurrentie", benadrukt Barbie.

Samantha en Michael houden zich Thai is vanaf dinsdag 2 september te zien bij RTL 5.