Entertainment

Onzekerheid maakt Jamai Loman ‘hysterisch jaloers'

Door Copyright 2013 Novum··Aangepast:
Onzekerheid maakt Jamai Loman ‘hysterisch jaloers'
RTL

Onzekerheid knaagt aan Jamai Loman. De twijfels van de 26-jarige musicalster maken hem ijdel en ‘hysterisch jaloers'. "Onzekere mensen zijn vaak jaloers", legt Jamai uit aan De Telegraaf.

"In de tijd dat ik nog een relatie had met Michael heb ik me wel eens hysterisch gedragen", vertelt Jamai over zijn ex, die hij ooit ‘op stalkerachtige wijze' probeerde te bereiken toen diens telefoon leeg was.

Ook zijn ijdelheid komt volgens Jamai voort uit onzekerheid. "Vroeger was ik ontzettend onzeker over mijn uiterlijk. Ik was veel te zwaar en voelde me vaak buitengesloten. Juist daarom ben ik al zolang ik me kan herinneren met mijn looks bezig."

Jamais aarzelingen hebben ook invloed op zijn liefdesleven. "Ik heb niet veel scharrels gehad, ook dat heeft met mijn onzekerheid te maken. Als ik een knappe man zie dan stap ik daar echt niet zomaar op af. Ik heb nog nooit iemand uit de kroeg mee naar huis genomen."

Loman, die zichzelf een relatiehopper noemt, moet het al een tijdje zonder liefde stellen. "Het is tien maanden geleden dat het stuk liep met Michael. Sindsien sta ik droog. Maar ik heb mijn lustgevoelens aardig onder controle. Gelukkig heb ik altijd me, myself and I nog."