Entertainment

GTST-acteur Guido Spek tindert erop los

Door RTL Boulevard/Weekend··Aangepast:
GTST-acteur Guido Spek tindert erop los
RTL

GTST-acteur Guido Spek geneert zich er niet voor dat hij als bekende Nederlander een account heeft op datingapplicatie Tinder. "Dit is wat mensen nu doen, dus waarom ik dan niet? Ik ga gewoon met mijn tijd mee."

Dat vertelt de acteur, die alweer zeven jaar gestalte geeft aan de rol van Sjoerd Bouwhuis, in gesprek met Weekend. De soapie voelt geen schaamte. “Ik ben gaan kijken omdat ik het leuk vind, en uit verveling en nieuwsgierigheid. Het kan je ego strelen als veel mensen je foto leuk vinden toch? Ik heb er ook heel leuke mensen mee ontmoet. Dus waarom niet?“

Bekendheid

Veel Tinderaars begrijpen niet waarom een bekendheid als Guido op de app zit. “Mensen zeggen wel eens: maar jij bent bekend! Als de slager erop staat, is dat toch ook een bekende voor je? Mensen moeten zich niet zo aanstellen. Als je het leuk vindt om op zo’n app te staan en om af en toe een beetje te swipen, dan is dat toch prima?”

Kroeg

Maar Guido gaat ook gewoon op stap om leuke dames te kunnen ontmoeten. “Ja, natuurlijk ga ik ook gewoon naar de kroeg om iemand te ontmoeten. Het maakt niet uit het je elkaar ontmoet, áls je elkaar maar ontmoet.”

Meer Boulevard:

 

Lees meer over
Guido Spek