Entertainment

Russel Crowe datet niet met Delta Goodrem

Door ANP··Aangepast:
Russel Crowe datet niet met Delta Goodrem
RTL

MELBOURNE - Russell Crowe en zangeres Delta Goodrem daten niet met elkaar. Dat schreef de acteur op Twitter. Hij kon overigens wel lachen om alle geruchten en plaatste er een grappige tweet over.

De acteur, vooral bekend van The Gladiator, deelde een foto van de cover van een Australisch magazine. Daarop stond een foto van hem en de zangeres met daaronder in vette letters: “Eindelijk samen! Het is geen geheim meer”. Bij de foto schreef hij over geruchten uit het verleden. Zo tagde hij Terri Irwin, de weduwe van Steve Irwin. Ook noemde hij actrice Sophia Forrest. Er gingen praatjes dat de acteur met deze vrouwen aan het daten was.

"Hey @DeltaGoodrem, moeten wij niet iets bespreken?", schreef hij verder. Delta beantwoordde die tweet met een grap. Want over haar gaan weer geruchten dat ze het heel gezellig heeft met zanger Seal, net als de zangeres jurylid in The Voice Australia. “Maar wacht even… Ik was toch al getrouwd met mijn vriend @seal of is dat alweer verleden tijd”, schreef ze.

Sneer

Terri Irwin deed ook nog een duit in het zakje door te twitteren dat haar hart nu toch echt gebroken was. “Ik kan niet wachten om te lezen wat er verder met ons gaat gebeuren.”

Russell maakte niet alleen grappen. Hij deelde ook een sneer uit naar het blad omdat er leugens worden verspreid en dat niet alleen hij en de betrokkenen daar last van hebben. Ook fans komen in de problemen. Zo was er laatst een vrouw die zich doodschaamde omdat ze Russel feliciteerde met een huwelijk dat er niet was. “Ze moest huilen van schaamte”, schreef de acteur.