sad and the city

Sarah Jessica Parker kapot van opmerking Kim Cattrall

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSarah Jessica Parker kapot van opmerking Kim Cattrall
RTL

Woensdagavond was Sarah Jessica Parker te gast bij Watch What Happens Live With Andy Cohen. De actrice deed een boekje open over de opmerkingen van Sex and the City-collega Kim Cattrall.

"Heartbroken..."

Vorig jaar werd druk gespeculeerd over een derde film van de populaire serie Sex and the City. De film werd afgeketst, omdat Samantha-actrice Kim Cattrall niets zag in een nieuwe film. In oktober kwam Kim in het nieuws nadat ze had geroepen nooit bevriend te zijn geweest met de andere actrices. Kim Cattrall gaf aan dat ze de andere drie als collega's altijd alleen heeft gezien als collega's, ondanks dat Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis elkaar wel zagen als vriendinnen.

Kim Cattrall boos op Sarah Jessica Parker
Lees ook

Kim Cattrall boos op Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker vertelt in het programma Watch What Happens Live With Andy Cohen dat ze diep is geraakt door de uitspraken van Kim. Ze geeft aan dat het voor haar een hele ander ervaring was. "Natuurlijk was het in het begin een zakelijk band die wij hadden, maar dit veranderde toen de serie maar voortduurde," aldus de actrice. 

Bekijk het fragment hieronder:

Lees meer over
Sarah Jessica Parker