American Dream

Thekla Reuten met Jennifer Lawrence in Hollywoodfilm

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Warner BrosThekla Reuten met Jennifer Lawrence in Hollywoodfilm
RTL

Thekla Reuten heeft een onwijs vette rol te pakken in een nieuwe Hollywoodfilm. De film komt pas 1 maart in de bioscoop, maar wij mogen de eerste beelden van Thekla al laten zien.

''Als we elkaar met rust laten, zal het goed gaan tussen ons.''

Thekla was helaas nog niet in de trailer te zien, maar wij mogen exclusief een scène van Thekla met niemand minder dan Jennifer Lawrence laten zien. In de scène ontmoeten hun personages elkaar voor het eerst. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de film speelt Jennifer Dominika Egorova. Ze wordt opgeleid tot 'sparrow', een verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Ze wordt één van de beste van het programma en haar eerste doelwit is een CIA-agent die verantwoordelijk is voor een gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht terecht. Dit vormt een bedreiging voor hun carrière, loyaliteit en de veiligheid van beide langen. 

Naast Thekla Reuten en Jennifer Lawrence zijn er ook rollen weggelegd voor de Belgische acteur Matthias Schoenearts, Joel Edgerton, Charlotte Rampling, Jeremy Irons en Mary-Louise Parker.

Lees meer over
Thekla ReutenJennifer Lawrence