Uit de tent lokken

Temptation verleidster Laetitia heeft bizarre verborgen agenda

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Stefanie LisabethTemptation verleidster Laetitia heeft bizarre verborgen agenda
RTL

Verleidster Laetitia gaat er vol voor in Temptation Island. Zij heeft haar pijlen gericht op Mezdi, maar blijkt niet zomaar een gewone verleidster. Nee, Laetitia is met een doel naar Temptation gekomen.

"Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik uit de buurt moet blijven van zwarte mannen. Omdat die altijd vreemdgaan, zie je"

Je zou het bijna niet geloven maar in haar jonge 22 jaar is Laetitia al vaak bedrogen. Aan het Belgische blad Dag Allemaal doet zij een boekje open over haar verleden. Zij is namelijk vaak bedrogen geweest en heeft geen tolerantie tegenover mannen. Ze denkt zelfs dat het soms op haar voorhoofd geschreven staat: ‘Wil je iemand die je kan bedriegen, kom dan bij mij.’ En nu is het tijd voor wraak. "Ik vind het mijn taak om zulke mannen te ontmaskeren."

Temptations Kevin ging niet 5, maar 20 keer vreemd
Lees ook

Temptations Kevin ging niet 5, maar 20 keer vreemd

Vandaar dat Laetitia zich vol op Mezdi stort, zij vindt het een gemakkelijke prooi. "Ik begon me zelfs af te vragen of Mezdi en Daniëlle écht een koppel zijn. Hij was zó onoplettend." Helaas voor Mezdi koester Laetitia absoluut geen gevoelens voor Mezdi. "Voor mij was het een spelletje om hem uit zijn tent te lokken. Hij praatte op het eiland nooit over Daniëlle. Het leek wel alsof hij vrijgezel was." Of het haar gelukt is om Mezdi een scheve schaats te laten rijden weten we nog niet. 

Laetitia zal zelf nooit mee doen aan Temptation Island:"Laat ons eerlijk zijn, dat is echt om problemen vragen hé.  Met al die hitsige vrijgezellen die continu om je heen cirkelen..." En zij doet ook een pikante uitspraak over het type mannen waar zij op valt: "Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik uit de buurt moet blijven van zwarte mannen. Omdat die altijd vreemdgaan, zie je." Maar ze zegt daar ook gelijk over:"Ik spreek uit ervaring! Maar soms is ’t sterker dan mezelf... (lachje) Intussen word ik overladen met oneerbare voorstellen, ook vieze dingen."

Lees meer over
Tv-programma