bitchfight

Temptation-verleidster probeerde andere verleidster te verdrinken

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-verleidster probeerde andere verleidster te verdrinken
RTL

Temptation Island-verleidster Yana heeft het eiland verlaten omdat ze zich verveelde. Althans... dat stond in haar statement. Zit het verhaal nu toch iets anders?

"Yana had op een avond teveel gedronken en raakte in een hevige discussie"

Yana Daems doet zélf boekje open over 'Temptation-verdrinking'
Lees ook

Yana Daems doet zélf boekje open over 'Temptation-verdrinking'

Het Belgische blad TV Familie heeft gesproken met een medewerker van Temptation Island die nu een boekje open doet over het voorval. "Yana had op een avond teveel gedronken en raakte in een hevige discussie met een andere verleidster."

"Ze hield het hoofd van dat meisje zo lang onder water in het zwembad dat ze bijna verdronk." Over welke andere verleidster het gaat wil de medewerker van het programma niet zeggen. 

Yana is direct na het voorval naar huis gestuurd. Het was trouwens niet de eerste keer dat de verleidster zich heeft misdragen. Verleidster Billy vertelt aan TV Familie dat er veel spanningen waren tussen de meisjes. "Nadat ze ineens was vertrokken, kregen we daar geen verdere uitleg over. Ik denk dat ze niks mocht zeggen. Bizar!"

Een kennis van Yana zag het al een beetje aankomen. "Ze doet alles voor aandacht en kickt op ruzie stoken." Zo zou Yana ook geprobeerd hebben om Niels uit het vorige seizoen te verleiden in het bijzijn van zijn vriendin Rosanna. 

Niels en Rosanna laten aan RTL Boulevard weten dat hier niets van klopt. "Wij hebben laatst nog samen onze lippen laten doen en zijn goede vriendinnen. Yana wilde echt zelf weg", zegt Rosanna.

Lees meer over
Tv-programma