Heftig!

Temptation-Mezdi: 'Ik heb liever dat je met hem het bed induikt'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Mezdi: 'Ik heb liever dat je met hem het bed induikt'
RTL

Mezdi heeft niet heel veel fans in het land. Het lijkt alsof de boy elk moment kan zwichten en de vooruit kijkers van Temptation Island hebben al heel wat meer kennis. Nu blijkt dat Mezdi vindt dat Daniëlle de fout in is gegaan vertelt hij bij Goedele on Top.

"Als je iemand je vertrouwen geeft, je emoties en gedachten met iemand deelt die je net een paar uur of dagen kent dan ben je verkeerd bezig vind ik"

Tot nu toe heeft Daniëlle nog niks gedaan in Temptation, maar ze heeft wel een heel goede klik met kleurplaat Fabrizio. En dat is precies wat volgens Mezdi eigenlijk te ver gaat. "Je zou denken dat Daniëlle zich niet misdraagt of braaf is omdat zij niet aan andere jongens zit. Maar als je iemand een tattoo laat zetten, of met iemand een persoonlijk gesprek hebt dan deel je je karakter met iemand. Dat is intiem, alleen is het niet lichamelijk", vertelt Mezdi op de bank bij Goedele.

Temptation-Megan: 'Kevin stond weer voor mijn deur met beloftes'
Lees ook

Temptation-Megan: 'Kevin stond weer voor mijn deur met beloftes'

Hij vervolgt:"Als je aan een jongen of meisje zit kan je het op z'n minst goedpraten door te zeggen, verleiding, lichamelijk, dronken weet ik veel wat. Maak er een mooi verhaal van. Maar als je iemand je vertrouwen geeft, je emoties en gedachten met iemand deelt die je net een paar uur of dagen kent dan ben je verkeerd bezig vind ik. Dan heb ik liever dat je met hem het bed in duikt." Een behoorlijk pittige uitspraak van de gesloten Mezdi. 

Voor Mezdi zelf is er geen sprake van een Temptation claimt hij. Voor hem gaat Temptation meer over persoonlijk contact met iemand hebben. Er is wel verleiding voor hem op lichamelijk vlak en gezelligheid. "Ik heb constant met een masker tegenover hen gestaan, mijn ware aard niet laten zien. Dit is mijn voornaam, mijn gedrag, mijn hand op je kont, maar meer krijg je niet", vertelt Mezdi. "Dat is waar Daniëlle dan weer in de fout gaat." Het is duidelijk dat Mezdi helemaal niet blij is met het gedrag van zijn vriendin, als het nog zijn vriendin is...

Lees meer over
Tv-programma