Hereniging

Jochem van Gelder heeft 'natte oogjes' bij weerzien met zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJochem van Gelder heeft 'natte oogjes' bij weerzien met zoon
RTL

De zoon van Jochem van Gelder is weer terug op Hollandse bodem! De presentator is maar wat blij dat hij zijn Levi eindelijk weer in de armen heeft kunnen sluiten. "Ik heb er natte oogjes van gehad", vertelt Jochem vandaag aan RTL Boulevard.

"Heel fijn om je kind gewoon weer lekker in de buurt te hebben"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jochem van Gelder mist Praatjesmakers
Lees ook

Jochem van Gelder mist Praatjesmakers

Jochem van Gelder laat aan RTL Boulevard weten dat de 22-jarige Levi een jaar naar het buitenland zou gaan om daar te studeren. "Hij heeft een half jaar kunstgeschiedenis gestudeerd in Wenen. Hij zou eigenlijk langer in Oostenrijk blijven maar hij heeft ervoor gekozen om eerder terug naar Nederland te komen en zijn studie af te breken."

Kunstgeschiedenis blijkt toch niet helemaal Levi zijn ding te zijn. Nu gaat de teruggekeerde student zich beramen op zijn toekomstplannen. "De komende maanden gaat Levi zich oriënteren op een vervolgstudie. Hij is eerder teruggekomen om zo de tijd te kunnen nemen zich goed te kunnen oriënteren op zijn toekomstplannen. Levi wil ook op zoek gaan naar een eigen plekje in Amsterdam, dus ik ben benieuwd wat de toekomst allemaal voor hem gaat brengen."

De voormalige SBS 6-presentator is ieder geval blij dat zoonlief weer terug in Nederland is. "Ik had natte oogjes bij het weerzien. Het is natuurlijk altijd heel fijn om je kind gewoon weer lekker in de buurt te hebben."

Lees meer over
Jochem van Gelder