nee is nee

Beau wordt geen invalkracht van Twan Huys

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Beau wordt geen invalkracht van Twan Huys
RTL

Beau van Erven Dorens wordt niet de zomerkracht van Twan Huys in de nieuwe opzet van RTL Late Night. ‘’Natuurlijk niet”, zei hij dinsdagavond in De wereld draait door.

"Elke keer komt er weer een nieuwe keuze en als ze me er nu voor vragen ga ik het denk ik niet doen”

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Beau van Erven Dorens is vorig jaar zomer te zien als vervanger van Humberto Tan in RTL Summer Night, de zomervariant van RTL Late Night. Volgens Matthijs van Nieuwkerk ligt het voor de hand dat Beau daarom ook Twan Huys vervangt tijdens diens vakantie, maar daar is volgens Beau geen sprake van.

Beau zegt niet gevraagd te zijn als vervanger van Humberto Tan. Hij noemt de keuze van RTL voor Twan Huys ‘spannend’ en ‘journalistiek’. Op de vraag of hij zich gepasseerd voelt, antwoordt Beau: ‘’Als ze hadden gevraagd had ik dat wel leuk gevonden. Ik denk dat ik het wel gedaan had ja.”

Beau zwijgt over zijn kansen op Late Night
Lees ook

Beau zwijgt over zijn kansen op Late Night

Dat de klus aan hem voorbijging, lijkt hem niet te deren. ‘’Ik zie mezelf meer als een menner van een span paarden. Als één paard in galop wegrent, denk ik ‘ok, die is is dan weg’. En dan ga ik op de andere paarden zitten.”

Dat hij wel voor Humberto invalt en niet voor Twan, komt volgens Beau hierom: “Ik heb dat gedaan, want het leek me een mooi avontuur. Ik wilde weten hoe ik dat zou doen, iedere dag. Het is gewoon een levenstaak. Dat vond ik mooi om te proberen en dat heb ik gedaan. That’s it. Elke keer komt er weer een nieuwe keuze en als ze me er nu voor vragen ga ik het denk ik niet doen.”

Beau was te gast in DWDD om te praten over zijn nieuwe documentaireserie Beau Five Days Inside. Voor de tweede aflevering die dinsdagavond te zien is, verbleef hij vijf dagen in een tbs-kliniek.

Lees meer over
Beau van Erven Dorens