Lovebirds

Baldr in tranen door Utopiaans sprookjeshuwelijk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS 6Baldr in tranen door Utopiaans sprookjeshuwelijk
RTL

Wedding bells in Utopia: Baldr is in het huwelijksbootje gestapt met zijn liefje Anna! En dat moet natuurlijk gevierd worden met een groots feest...

In de weken voorafgaand aan het Utopia-huwelijk van Baldr en Anna lijkt het er nog even op dat de hele trouwplechtigheid nooit zal gaan plaatsvinden. Anna is namelijk niet gediend van het geflirt van Baldr met mede-Utopiaan Madilia en maakt dit hem dan ook haarfijn per brief duidelijk. Baldr besluit afstand te nemen van boezemvriendin Madilia, waardoor Anna toezegt om de trouwerij alsnog door te zetten.

Madilia© SBS 6
Madilia

Gisteren is het dan eindelijk zo ver: een witte Rolls Royce rijdt het terrein op met daarin Baldrs vrouw en kinderen. De Utopiaan krijgt echter de schrik van zijn leven wanneer hij ziet dat zijn liefje uitstapt in een joggingpak. "Wat heb jij nou aan?", vraagt Baldr verbaasd aan Anna. Lachend trekt Anna haar vest open, waarna er een schitterende blauwe jurk tevoorschijn komt. 

Bruiloft Baldr© SBS 6
Bruiloft Baldr

En dan is het grote moment aangebroken: Anna en Baldr geven elkaar even later voor de tweede keer in het leven het ja-woord. De Utopiaan is namelijk al eerder getrouwd met zijn Anna, maar wilde zijn huwelijksgeloften graag hernieuwen in het beloofde land. Tijdens de trouwspeech rollen de tranen over Baldr zijn wangen. 

Baldr© SBS 6
Baldr

De Utopiaanse bruiloft wordt afgesloten in het cordwoord dat speciaal voor deze gelegenheid versiert is met kaarsjes en rozenblaadjes. Anna en Baldr genieten samen van de champagne en de sushi die het feestcomité heeft neergezet. Het wordt uiteindelijk nog een lange, gezellige en bovenal romantische avond in het beloofde land...

Baldr en Anna© SBS 6
Baldr en Anna
Baldr en Anna© ANP
Baldr en Anna
Lees meer over
Tv-programma