Tranendal

Deze Utopiaan is naar huis gestuurd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSDeze Utopiaan is naar huis gestuurd
RTL

De hele dag is de spanning al om te snijden in Utopia: wie zal het terrein moeten gaan verlaten? Wordt het Baldr of toch José?

"Mijn tijd is gekomen, niks aan te doen"

Eliminatie Utopia© SBS
Eliminatie Utopia

José en Baldr houden elkaar stevig vast terwijl de andere bewoners hun stem uitbrengen. Beiden vrezen dat hun laatste dag in het beloofde land is aangebroken. 

Eliminatie Utopia© SBS
Eliminatie Utopia

José kan rekenen op heel wat stemmen, zo ook van haar vriendinnetje Madilia. "Ik geef heel veel om jou", legt ze uit als motivering van haar stem. Ook Billy, Mehmet, Ivan en Linda geven hun stem aan de 58-jarige blondine.

Baldr© SBS
Baldr

Maar dan zijn de twins en Chipp aan zet: zij geven alle drie hun stem aan Baldr. "Ik denk dat het beter is voor José als ze weggaat", motiveert Chipp zijn stem. Het trio wordt gesteund door René, Beau, Romy en Cemal. Uiteindelijk eindigt het in een gelijkstand en is het aan Bas om de knoop door te hakken. Met pijn in het hart stemt hij op Baldr, waardoor José per direct het terrein moet verlaten.

José in tranen© ANP
José in tranen

"Ik vind het voor Baldr heel erg fijn. Mijn tijd is gekomen, niks aan te doen", besluit ze kalm. Linda valt haar vriendin huilend in de armen en de groep kijkt stilletjes toe. Het is tijd voor José om na 6 maanden Utopia weer naar huis te gaan...

Lees meer over
Tv-programma