Stemmen maar

Utopianen smeden vals complot: gaat Linda naar huis?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSUtopianen smeden vals complot: gaat Linda naar huis?
RTL

Het is maandag en dus is het weer tijd voor de wekelijkse stemming in Utopia! De hele week worden er al complotjes gesmeed om Linda het beloofde land uit te krijgen. En dat sluwe plannetje lijkt te gaan werken...

"Ik stem op degene waar ik het minst mee heb"

Met name de tweeling Fay en Demi lijkt het helemaal gehad te hebben met Linda. Samen met Chipp vormen ze een front om de taartenbakster naar huis te kunnen sturen. Tijdens de nominaties geeft het Utopiaanse trio dan ook al hun stemmen aan Linda. "Ik stem op degene waar ik het minst mee heb", legt Demi uit als motivatie van haar stemmen. 

Het trio wordt gesteund door René.  "Je moet eruit, dat is om veel meer redenen dan je zelf kunt bedenken", licht de bomenknuffelaar zijn stemmen op Linda toe. 

José in tranen door mogelijk vertrek uit Utopia
Lees ook

José in tranen door mogelijk vertrek uit Utopia

Nominaties© SBS
Nominaties

De spanning is om te snijden. De andere Utopianen gaan vol op René, waaronder Linda. Ze vindt dat René de kantjes ervan af loopt de laatste tijd. "Fuck die griep man, laat zien wie je bent. Kom uit je hut." Madilia steunt haar vriendin en geeft ook al haar stemmen aan René.

Linda© SBS
Linda
Nominaties© SBS
Nominaties
René © SBS
René 

Nadat iedereen zijn stem heeft uitgebracht wordt duidelijk dat Linda en René deze week genomineerd staan. Morgenmiddag zullen de bewoners gezamenlijk moeten bepalen wie van de twee SBS 6-programma zal moeten verlaten.

Lees meer over
Tv-programma