Last story to tell?

José in tranen door mogelijk vertrek uit Utopia

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBSJosé in tranen door mogelijk vertrek uit Utopia
RTL

De finale van Utopia komt in zicht: vanaf nu moet iedere week één Utopiaan het beloofde land verlaten. Deze week zitten José en de pas getrouwde Baldr op de beruchte schopstoel...

"Dit is niet omdat ik verdrietig ben hoor, het zijn gewoon even emoties"

De verbijstering bij de bewoners is groot wanneer ze vandaag te horen krijgen dat er vanaf nu iedere week een eliminatie zal plaatsvinden. De chaos is echter pas helemaal compleet wanneer de Utopianen te horen krijgen dat er vandaag al gestemd zal moeten worden. De bewoners zijn zoals altijd in rep en roer, maar zitten even later dan toch gezamenlijk op de bank voor de veelbesproken stemming...

Utopia-catfight: Romy kan 'takkewijf' Billy niet meer zien
Lees ook

Utopia-catfight: Romy kan 'takkewijf' Billy niet meer zien

De stemming© SBS
De stemming
De nominaties© SBS
De nominaties

Uiteindelijk gaan heel wat bewoners vol op Billy, José en Baldr. Zo geeft Baldr zijn drie stemmen aan Billy. "Ik heb het nooit onder stoelen of banken gestoken. We liggen te ver uit elkaar", geeft de Utopiaan als toelichting.

Ook Billy kan rekenen op een hoop stemmen, zelfs van voormalig boezemvriendje Cemal. "Geld staat never nooit niet boven vriendschap, daarom drie op jou Billy", zegt hij streng.

Baldr© SBS
Baldr
José in tranen© SBS
José in tranen

Uiteindelijk belanden José en Baldr op de bank. Wanneer José zich realiseert dat haar Utopia-avontuur morgen ten einde kan zijn barst de 58-jarige blondine in tranen uit. "Dit is niet omdat ik verdrietig ben hoor, het zijn gewoon even emoties", probeert José uit te leggen. 

Of Jose ook daadwerkelijk naar huis gaat zal morgen moeten blijken. Dan kiezen de bewoners één Utopiaan die het terrein zal moeten verlaten.

Lees meer over
Tv-programma