Haat en nijd

Utopia-catfight: Romy kan 'takkewijf' Billy niet meer zien

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaUtopia-catfight: Romy kan 'takkewijf' Billy niet meer zien
RTL

Jarenlang delen realityzusjes Romy en Billy lief en leed in Utopia, maar de laatste tijd zijn er behoorlijk wat spanningen tussen de dames. Ook afgelopen weekend loopt het weer helemaal uit de hand in het beloofde land...

"Dit is de f*cking reden waarom wij geen vrienden zijn. Takkewijf!"

Emil teruggekeerd in Utopia: schopt hij Billy alsnog naar huis?
Lees ook

Emil teruggekeerd in Utopia: schopt hij Billy alsnog naar huis?

Sinds Billy heeft gestemd op Madilia om haar vrij te stellen van eliminatie in plaats van op boezemvriendin Romy is het hommeles tussen de Utopia-zusjes. Volgens Romy vindt Billy het tactisch spelen van het spel belangrijker dan hun vriendschap. Het contact tussen Bil en Reums is dan ook behoorlijk bekoeld de afgelopen weken. Na een knallende ruzie eind januari zegt Romy helemaal klaar te zijn met de vriendschap: ze voelt zich genaaid en besluit om afstand te nemen van de ooit zo hechte vriendschap. Volgens Romy is haar voormalige bestie begonnen met het spelen van een vies spelletje waar Romy niet langer onderdeel van wil zijn. 

Romy en Billy© Utopia
Romy en Billy

Afgelopen weekend is het echter toch weer raak: de dames zijn het oneens over de markt en er ontstaat een heftige woordenwisseling. Romy heeft namelijk geen zin om in de winkel te helpen en dat tolereert Billy natuurlijk niet. Er wordt over en weer geschreeuwd. "Wil je niet tegen me schreeuwen?!", vraagt Romy. "Ik verhef mijn stem tegen wie ik wil, ook tegen jou Romy", snauwt Billy.

Billy en Romy© Utopia
Billy en Romy

Romy is echter vastbesloten om niet in de winkel te gaan staan en weet medebewoner Rienk zo ver te krijgen dat hij haar taken in de winkel overneemt. "Het is al geregeld, Rienk staat in de winkel", roept Romy naar Billy. "En volgende keer niet meer tegen me schreeuwen. Ik ben er klaar mee, ik ben geen zusje van je", vervolgt Romy boos. Billy zegt niets en kijkt haar alleen maar aan. "Dit is de f*cking reden waarom wij geen vrienden zijn. Takkewijf!", roept Romy boos wanneer ze kwaad de kamer uitstampt.

Dat beloven nog een gezellige laatste drie maanden te worden...

Lees meer over
Tv-programma