Baldr vs Chipp

Worden slinkse spelletjes Utopiaan Chipp fataal?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaWorden slinkse spelletjes Utopiaan Chipp fataal?
RTL

Het plan van Fay, Demi en Chipp om een front te vormen om zodoende samen de finale van Utopia te kunnen bereiken dreigt in het water te vallen! Chipp is namelijk op de schopstoel belandt en dus zou het weleens zo kunnen zijn dat de krullenbol morgen het beloofde land zal moeten verlaten...

"Ik geef mijn stem aan Chipp omdat hij de leider is van het drietal en ik wil dat dat stopt"

De Utopianen hebben het overduidelijk gehad met de smerige spelletjes van 'de drieling'. Tijdens de wekelijkse stemming gaat menig Utopia-bewoner dan ook vol op Fay, Demi of Chipp. "Ik geef mijn stem aan Chipp omdat hij de leider is van het drietal en ik wil dat dat stopt", geeft Ivan als toelichting voor zijn stem. 

Ivan krijgt bijval van onder andere Mehmet. "Ik geef jou drie stemmen Chipp, omdat er nu iets moet veranderen. Ik heb je nog steeds hoog zitten, maar het gaat zo niet langer."

Utopianen Bas en Dominique samen terug op televisie
Lees ook

Utopianen Bas en Dominique samen terug op televisie

Nominatie© Utopia
Nominatie

De drieling is echter niet van plan om zich zomaar gewonnen te geven en doet er dan ook alles aan om Baldr op de bank te krijgen. "Ik wil ervoor uitkomen dat ik wel tactisch stem omdat ik nu gevaar loop. Dus ik geef mijn stemmen aan jou Baldr", laat Chipp dan ook weten.

Chipp krijgt bijval van de tweeling. "Ik mag je heel erg graag, dat weet je. Maar het is jij of mijn vriend", besluit Fay. 

Fay en Demi© Utopia
Fay en Demi
Baldr© Utopia
Baldr

Uiteindelijk zijn het dan ook Baldr en Chipp die in de gevarenzone zijn belandt. Het besef dat Fay morgen wellicht afscheid zal moeten nemen van haar vriendje zorgen voor de nodige tranen bij de blondine. "Ik raak in paniek”, snikt ze. Demi probeert haar zusje te troosten, maar zelf krijgt ze ook tranen in haar ogen. “Wat heeft team Vide gedaan? Ze hebben negen stemmen op één persoon gezet. Ze spreken zichzelf zo erg tegen”, roept Fay boos uit. “Stik er allemaal maar lekker in”, schreeuwt ze snikkend verder.

Benieuwd naar wie morgen het beloofde land zal moeten verlaten? Check dan morgen de livestreams van Utopia.

Lees meer over
Tv-programma