Geestige Gordon

21 jaar geleden: gieren met Gordon in Pittige Tijden

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Telekids21 jaar geleden: gieren met Gordon in Pittige Tijden
RTL

Pittige Tijden is eind de jaren '90 een razend populair onderdeel van Telekids waar menig BN'er een gastrol in vertolkt. Op 28 maart 1997 is Gordon te gast bij Carlo en Irene en dit zorgt voor hysterisch leuke televisie!

Maar liefst 99 afleveringen lang zijn Carlo Boszhard en Irene Moors te zien in Pittige Tijden, een parodie op de succesvolle soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. In de loop der jaren vertolken ook heel wat Bekende Nederlanders een rol in Pittige Tijden waaronder Gordon.

Gordon heeft huis gevonden in Kaapstad
Lees ook

Gordon heeft huis gevonden in Kaapstad

Op 29 maart 1997 speelt Goor de rol van de geest die door Jessica Harmsen tot leven wordt gebracht door het wrijven over een mysterieuze lamp. De knappe krullenbol krijgt de schrik van haar leven wanneer ze plotseling oog in oog staat met de geest.

Jessica's best friend Linda Dekker vindt de komst van de geest maar wat interessant en besluit dan ook om Gordon voor haar karretje te spannen om tortelduifjes Roos de Jager en Arnie Alberts uit elkaar te drijven. Ze vraagt Goor om Arnie om te toveren tot een spuuglelijke man. Het duivelse plannetje van Lin lijkt zijn vruchten af te werpen wanneer Arnie in de spiegel kijkt en plotseling een enorme neus en idem dito oren heeft...

Jessica en Robert© ANP
Jessica en Robert
Carlo en Irene© ANP
Carlo en Irene

Naast Gordon zijn ook Frans Bauer, Trijntje Oosterhuis en Gerard Joling te bewonderen in Pittige Tijden. De laatste aflevering wordt indertijd uitgezonden op 2 oktober 1999.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Carlo BoszhardIrene MoorsGordon