Last man singing

Expeditie Robinson wordt nu een musical

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Olivier Thijssen/RTLExpeditie Robinson wordt nu een musical
RTL

Rick Engelkes laat aan RTL Boulevard weten dat er een musical komt van het populaire programma Expeditie Robinson. De musical Expeditie Eiland gaat over drie gezinnen die het moeten zien te redden op een onbewoond eiland.

De musical gaat over drie totaal verschillende gezinnen. Je hebt het volkse gezin Ten Kate, het arrogante gezin Van Stirum-Vinkesteijn en de iets wat saaie familie Kuipers. Allemaal geven zij zich op voor 'Expeditie Eiland'. Samen gaan ze voor de grote hoofdprijs: het winnen van een eiland én 1 miljoen euro! Hiervoor moeten ze opdrachten doen, maar deze worden zo bizar dat niemand zijn leven nog zeker is...

Joëlle Witschge deed mee aan Expeditie Robinson om af te vallen
Lees ook

Joëlle Witschge deed mee aan Expeditie Robinson om af te vallen

Onder anderen Jelka van Houten, John Buijsman, Ferry Doedens, Lone van Roosendaal en Rutger de Bekker hebben een rol gescoord in de musical. Samen neem zij de bezoekers mee op een avontuurlijke reis, gebaseerd op het populaire tv-programma Expeditie Robinson.

Het is niet de eerste keer dat Rick Engelkes een musical maakt over een televisieprogramma. De musical Vamos! is geïnspireerd op het programma Ik Vertrek.

Onder regie van Martin Michel gaat de comedy-musical Expeditie Eiland vanaf oktober 2018 in de Nederlandse theaters spelen. 

Lees meer over
Expeditie Robinson