pijnlijk

Temptation-Tim met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardTemptation-Tim met spoed opgenomen in het ziekenhuis
RTL

Slecht nieuws voor Temptation-Tim. De realityster is dit paasweekend met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat Tim via zijn Snapchat weten.

"Plots had ik echt pijn in mijn achterhoofd"

Tim deelt onder andere een selfie met "spoed" op zijn Snapchat. "Plots had ik echt pijn in mijn achterhoofd", laat Tim aan RTL Boulevard weten. "De pijn ging erna door naar mijn rug en schouder en zelfs tot in mijn ellebogen. Kreeg tintelingen in mijn arm en hand."

© Snapchat Timtation

De dokters dachten in eerste instantie dat het om een hersenvliesontsteking ging, maar het blijkt om een geknelde zenuw in zijn nek te gaan. "Daardoor zijn andere spieren verkrampt. Slik nu zware medicatie", vervolgt Tim. "Was erg geschrokken, want wist niet waar het vandaan kwam." 

© Snapchat Timtation

Tim is direct toen de pijn erger werd met zijn moeder naar het ziekenhuis gegaan. "Moet nu een hele week thuis blijven en 8 pillen zware medicatie per dag slikken. Als het vrijdag niet beter is moet ik onder de scan." 

De Temptation-ster doet het de komende tijd rustig aan en hoopt dat het snel weer beter gaat. "Hoop het wel, want kan mijn bovenlichaam niet bewegen." 

Lees meer over
Tv-programma