de perfecte droom

Woeste Rob Kardashian sleept ex voor de rechter

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPWoeste Rob Kardashian sleept ex voor de rechter
RTL

Afgelopen weekend gaat realityster Blac Chyna compleet door het lint in pretpark Six Flags Magic. Ex-liefje Rob Kardashian is hier erg van geschrokken en vreest voor de veiligheid van zijn dochtertje, Dream. Daarom onderneemt hij nu actie.

Rob is woedend als hij ziet hoe zijn voormalige crush hun 1-jarige roze wolk in gevaar brengt. Volgens bronnen maakt de Kardashian-telg zich al maanden zorgen over de veiligheid van zijn dochtertje. De laatste actie van de realityster is dan ook de druppel die de emmer doet overlopen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Blac Chyna gooit met kinderwagen
Lees ook

Blac Chyna gooit met kinderwagen

De broer van selfie queen Kim Kardashian stapt naar de rechter om regels vast te stellen voor zijn ex. Hiermee moet duidelijk worden wat de realityster wél en niét kan doen in de buurt van het meisje.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Maar dat is nog niet alles; Rob is ook bezorgd over eventuele nieuwe lovers die de realityster mee naar huis neemt. Zo wordt ze de laatste tijd innig gespot met een jongen die slechts achttien jaar oud is. Onverantwoord volgens de vader van Dream. Het liefst wil Rob hier ook een speciale regeling voor. Idealiter ziet hij dat een nieuwe liefde zijn dochter pas ontmoet als ze minimaal zes maanden aan het daten zijn.

Lees meer over
Blac ChynaRob Kardashian