WTF-momentje

Robin Martens is verbijsterd over onverwachte It Takes 2-exit

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPRobin Martens is verbijsterd over onverwachte It Takes 2-exit
RTL

Gisterenavond is alweer de derde aflevering te zien van het muzikale tv-programma It Takes 2. En de uitslag van de show is ronduit verrassend te noemen...

"Ik heb heel veel geleerd hier en ik ga zeker door met zingen"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De week voor de opnames is It Takes 2-kandidate Robin Martens druk in de weer met zangcoach Marcel Veenendaal om zich voor te bereiden op de liveshow. Ro vertelt het lastig te vinden om uit volle borst te zingen. "Ik ben snel geneigd om alles dicht bij mezelf te houden. Maar het moet eigenlijk naar buiten toe."

Marcel hoopt dat de voormalig Goede Tijden, Slechte Tijden-ster zich helemaal durft te laten gaan tijdens het optreden. "Ik zou het zo leuk vinden als ze zichzelf zou durven te verrassen. Als ze denkt: hé, komt dit uit mijn mond?"

Cast It Takes 2© ANP
Cast It Takes 2

Eenmaal op de bühne brengt Robin samen met Marcel het nummer Stay van Rihanna ten gehore. De jury laat weten erg onder de indruk te zijn van het optreden. "Ik heb je vorige week ook al een compliment gegeven over je tweede stem. Ik hoor nu weer die prachtige tweede stem, daaruit blijkt dat je echt muzikaal bent", reageert jurylid Ronnie Flex enthousiast. 

Ook Gerard Ekdom is trots op de zangprestaties van Robin. "Jouw stem kleurt prachtig samen met de stem van Marcel", aldus de radio-dj.

Zowel Gerard, Ronnie als mede-jurylid Angela Groothuizen geven het optreden van Robin een 7,5.

Ronnie, Angela en Gerard© ANP
Ronnie, Angela en Gerard

Gezien Robin haar prachtige jurycijfers is de verbazing dan ook groot wanneer duidelijk wordt dat de actrice toch in de gevarenzone is belandt. Samen met Koffietijd-kapper Mika en RTL Boulevard-gezicht Marieke Elsinga is Ro namelijk onderaan de muzikale ranglijst van It Takes 2 geëindigd. 

En dan is het publiek aan zet: zij mogen bepalen wie zij het liefst zien doorgaan naar de volgende ronde van de RTL 4-show. Wordt het Marieke, Robin of toch Mika?

Marcel, Romy en Trijntje© ANP
Marcel, Romy en Trijntje

Robin is overduidelijk verrast wanneer blijkt dat niet zij, maar Marieke en Mika zijn veilig gestemd door het publiek. Met slechts één stem verschil is de voormalige soapie genoodzaakt om It Takes 2 te verlaten.

Toch neemt de talentvolle Ro haar verlies sportief op. Ze geeft haar concurrenten een dikke knuffel. "Ik heb heel veel geleerd hier en ik ga zeker door met zingen."

Benieuwd naar hoe Mika, Marieke en de anderen het er in de volgende liveshow vanaf brengen? Kijk dan zaterdag om 20.00 weer naar It Takes 2 bij RTL 4. 

Lees meer over
Robin MartensMarieke ElsingaGordonAngela GroothuizenGerard EkdomRonnie Flex