en ze leefden nog lang en...

Eerste huwelijk Married at First Sight gestrand

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL Eerste huwelijk Married at First Sight gestrand
RTL

Marcel en zijn bruid Christel zijn samen op huwelijksreis in Noorwegen. Het kersverse koppeltje kan het goed met elkaar vinden, maar dan krijgt Christel twijfels. Tijdens een etentje met haar lief deelt ze haar onzekerheden.

“Het had allemaal zo mooi kunnen zijn, als het hele plaatje klopt"

Hoewel het een romantische dinertje had moeten worden, besluit Christel een boekje open de doen. “Toen ik jou voor de eerste keer zag, harstikke leuk. Maar voor mij, die wauw-factor was er niet”, bekent ze tegen haar man Marcel. “Er zijn ook dingen die ik leuk vind aan Marcel”, vertelt ze later tegen de camera. “Alleen voor mij moet wel alles kloppen.”

Dit heb jij gemist bij Married At First Sight
Lees ook

Dit heb jij gemist bij Married At First Sight

Christel weet dat ze niet de makkelijkste is en dat maakt het voor haar zo moeilijk. “Ik wil het altijd graag goed doen voor iedereen.” Gelukkig neemt Marcel het sportief op. Voor hem is de veelbesproken klik er wel geweest, maar hij gunt Christel al het geluk. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Spijt van de beslissing heet Christel niet. “Het had allemaal zo mooi kunnen zijn, als het hele plaatje klopt.” 

In het realityprogramma Married at First Sight worden singles aan elkaar gematcht, zonder dat ze elkaar ooit gezien hebben. De deelnemers worden door een team van drie experts aan elkaar gekoppeld, maar het blijkt niet altijd een match made in heaven.

Bekijk de complete aflevering hier.

Lees meer over
Tv-programma