Oeps

Prins William onthult geslacht en naam van ongeboren kindje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPPrins William onthult geslacht en naam van ongeboren kindje
RTL

Prins William heeft zojuist hoogstwaarschijnlijk het geslacht én de naam van zijn ongeboren kindje verklapt! Uit enthousiasme schreeuwt de prins dat hij zijn kindje Jack wil noemen.

"Ik ga ervoor zorgen dat de baby Jack gaat heten"

Een aantal maanden geleden komen William en Kate met het grote nieuws dat ze in verwachting zijn van hun derde kindje. Vanaf dat moment draait de geruchtenmachine overuren over hoe het koninklijke paar de baby gaat noemen, maar dat lijkt nu niet meer nodig. Prins William laat namelijk doorschemeren dat hij het liefst wil dat hun baby Jack gaat heten. Dat laat een bron weten aan nieuwswebsite The Mirror. 

Zó gewoon is Kate Middleton gebleven
Lees ook

Zó gewoon is Kate Middleton gebleven

De prins is een grote fan van voetbalclub Aston Villa en woont de wedstrijd bij wanneer Jack Grealish een spetterende goal maakt. "Ik ga ervoor zorgen dat de baby Jack gaat heten", zegt de prins dolenthousiast tegen zijn fans. En na een lange pauze voegt hij er nog aan toe: "Of Jackie."

Kate Middleton is over een aantal weken uitgerekend en dan zal het liefdeskoppel het kindje met open armen verwelkomen. Of hun kleine druif inderdaad Jack gaat heten is vooralsnog onduidelijk. Eén ding is zeker: er zijn vrijwel geen royals die de naam Jack hebben gekregen.

Lees meer over
Prinses KatePrins William