Dat wordt weer knippen

Koffietijd-Mika moet muzikaal strijdtoneel It Takes 2 verlaten

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenKoffietijd-Mika moet muzikaal strijdtoneel It Takes 2 verlaten
RTL

Vorige week weet Mika nog zijn medekandidate Robin Martens It Takes 2 uit te zingen, maar deze week is het publiek onverbiddelijk... zij stemmen de vrolijke Koffietijd-kapper per direct naar huis!

"Je haarborstel leek ineens een microfoon, je leek geen kapper maar een echte zanger!"

Mika staat doodsangsten uit wanneer hij vorige week samen met Marieke Elsinga en Robin Martens in de gevarenzone belandt van It Takes 2. "Ik vond het echt de hel. Ik voelde me zo onzeker toen ik in de gevarenzone stond", blikt het Koffietijd-gezicht terug op de vorige liveshow.

De ietwat hysterische kapper weet niet wat hem overkomt als niet hij, maar de talentvolle Robin naar huis wordt gestemd. "Ik ging echt door de grond. Ik wist niet waar ik moest kijken. Ik wist gewoon écht niet wat ik moest doen. Ik klapte helemaal dicht."

Mika© William Rutten
Mika

Mika brengt deze week de gevoelige ballad Perfect van Ed Sheeran (samen met zangcoach Romy Monteiro) ten gehore. De jury laat weten erg onder de indruk te zijn van zijn performance. "Je beleefde het nummer echt. Je nailde hem. Ik geloofde je en dat was voor het eerst. Je stem kwam bij dit nummer echt tot zijn recht", aldus rapper Ronnie Flex.

Gerard Ekdom kan dit alleen maar beamen. "Je hebt heel sterk gezongen. Je keek naar haar en ik geloofde het. Je haarborstel leek ineens een microfoon, je leek geen kapper maar een echte zanger!", aldus de laaiend enthousiaste Geer.

Mika kan dan ook rekenen op een dikke 8 van zowel Gerard, Ronnie als Angela.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Toch belandt Mika - samen met Evi Hanssen en Marieke Elsinga - uiteindelijk wéér in de gevarenzone. De Vlaamse Evi wordt als eerste veilig gestemd door het publiek. Daarna gaat het tussen Marieke en Mika... en het publiek kiest opnieuw voor Marieke!

De duidelijk teleurgestelde Koffietijd-knapperd is hierdoor genoodzaakt om het programma te verlaten. Mika heeft nu weer alle tijd voor zijn rubriekje in het praatprogramma van Quinty Trustfull en Loretta Schrijver.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Benieuwd naar hoe Evi, Marieke en de andere kandidaten het er vanaf brengen in de volgende liveshow? Kijk dan volgende week zaterdag weer naar It Takes 2 om 20.30 bij RTL 4.

Lees meer over
Robin MartensMarieke ElsingaGordonRomy MonteiroGerard EkdomAngela GroothuizenRonnie Flex