typisch kaj

Kaj Gorgels laat tattoo zetten door Pommeline

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPKaj Gorgels laat tattoo zetten door Pommeline
RTL

Kaj Gorgels is voor het programma I Love You Tattoo in de tattoostudio van Fabrizio en Pommeline. Aan het einde van de opnames besluit Kaj zijn liefde voor de Vlaamse taal te bezegelen met een tattoo.

"Laat ik dan ook maar een kleine tatoeage zetten, ik ben er nou toch"

Kaj Gorgels deelt in zijn Instagramstory zijn nieuwe tattoo die vakkundig wordt gezet door Pommeline. Het was volgens de YouTuber een nogal impulsieve actie: "It's a wrap! En toen dacht ik bij mezelf: nouja weet je wat, laat ik dan ook maar een kleine tatoeage zetten. Ik ben er nou toch."

Kaj kiest ervoor om het Vlaamse 'ça va' op zijn enkel te zetten. Volgens de YouTuber past het perfect bij hem: "Het gaat altijd ça va met mij." Deze impulsieve actie is sowieso typisch Kaj. Hij heeft namelijk al een tattoo op zijn andere enkel staan: "Ik heb ooit in een impulsieve bui dit vraagtekentje laten zetten, maar nu kan ik ze mooi samenvoegen. Ҫa va, vraagteken."

Boyband K4 gaat los op Ibiza
Lees ook

Boyband K4 gaat los op Ibiza

Het lijkt dus alsof Kaj er goed over na heeft gedacht, maar niets blijkt minder waar: "Ik probeer het voor mezelf maar een beetje goed te praten."

Zie hier de splinternieuwe tatoeage van Kaj:

© Instagram Kaj Gorgels

Hier de oude tattoo van Kaj:

© Instagram Kaj Gorgels
Lees meer over
Kaj Gorgels