Uitkijken

Gordon en Estelle zakken weg in kijkcijfers

Door ANP / RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGordon en Estelle zakken weg in kijkcijfers
RTL

De tweede aflevering van het programma Weg met Gordon en Estelle op RTL4 heeft aanzienlijk minder kijkers getrokken dan de eerste. Donderdagavond stemmen nog maar 568.000 mensen af op het programma; naar de eerste uitzending kijken 729.000 Nederlanders. Zij staan hiermee nog nét in de top 15 van de best bekeken programma's van de avond.

Dat blijkt uit de cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Gordon Heuckeroth en Estelle Cruijf gaan in het programma op budgetvakantie. Gordon zegt van tevoren te rekenen op “torenhoge kijkcijfers” en “er een heel goed gevoel over te hebben. Het is fris, nieuw en heeft een heel ander soort humor”.

Gordon: 'armoe om hier te moeten zitten'
Lees ook

Gordon: 'armoe om hier te moeten zitten'

De RTL4-presentator is eerder deze week in het nieuws vanwege een rechtszaak die een ex-partner tegen hem heeft aangespannen. Gordon zou de man hebben geslagen en hem meerdere malen fysiek en verbaal hebben geïntimideerd. Gordon zou onder meer onder invloed van alcohol zijn geweest.

De best bekeken programma’s van de donderdagavond zijn traditiegetrouw het NOS Journaal (1,6 miljoen kijkers) en Dokter Deen (1,4 miljoen).

Lees meer over
GordonEstelle Cruijff