in kampvuur en vlam

Temptation Island-verleidster wilde seks met Rick Brandsteder

Door RTL Boulevard/VIVA··Aangepast:
© Greetje van Buggenhout/RTLTemptation Island-verleidster wilde seks met Rick Brandsteder
RTL

Rick Brandsteder doet een opvallende onthulling in de VIVA: een verleidster uit Temptation Island wilde seks met de presentator op de wc van het vliegtuig.

Rick is al een tijdje gelukkig met zijn vriendin Roosje, maar dat betekent niet dat de presentator veilig is voor de versierpogingen van de verleidsters van Temptation Island. Rick vertelt in de VIVA hoe hij door een verleidster uit het eerste seizoen Temptation Island wordt verleid in het vliegtuig.

Na de opnames worden alle verleiders en verleidsters ondergebracht in één hotel. Dan kun je natuurlijk rekenen op een wilde nacht voor vele van hen. Rick vraagt dan ook een van de verleidster of ze nog spannende dingen heeft gedaan. De verleidster reageert bijzonder: "Nee, ik heb op jou gewacht. Dus ik verwacht je straks in het vliegtuig bij het toilet, zodra de stoelriemen af mogen." 

Zit deze Temptation-ster ook in Ex on the Beach?
Lees ook

Zit deze Temptation-ster ook in Ex on the Beach?

De verleidster, die Rick beschrijft als een lange blondine uit Rotterdam, voegt later daad bij het woord. Als Rick naar de wc loopt om zijn behoefte te doen, ziet de blondine haar kans. De presentator beschrijft de ongemakkelijke situatie: "Ik doe die deur open en daar stond ze, tegen de muur aangeleund, mij op te wachten"

De presentator besluit niet op de avances van de verleidster in te gaan: "Pff, ik voelde me zo ongemakkelijk, ik kon geen kant op, het zweet brak me uit. Ik heb me langs haar heen gewrongen om snel weer terug te keren naar mijn zitplaats."

De nieuwe VIVA ligt nu in de winkel.

Lees meer over
Rick BrandstederTv-programma