Mrs. steal your ring

Tim wil Deborah op zijn Temptation-huwelijk met Cherish

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTim wil Deborah op zijn Temptation-huwelijk met Cherish
RTL

Tim is al weken helemaal in de wolken met zijn nieuwe liefje Cherish. De Temptation-ster droomt zelfs van een huwelijk met de bloedmooie verleidster! En hij heeft ook al een eregast in gedachten voor de veelbesproken trouwpartij...

"Ik zou niet weten waarom de mogelijkheid er niet zou zijn dat Deborah niet zou komen"

Temptation Island staat in kijkcijfertop 15
Lees ook

Temptation Island staat in kijkcijfertop 15

In de nieuwe aflevering van Temptation Island op Videoland is te zien hoe Tim weer aan het wegzwijmelen is bij een toekomst met zijn Cherish. Eerder geeft hij al aan te hopen op een huwelijk met de knappe blondine. Hij nodigt zelfs verleidster Zwanetta uit om aanwezig te zijn bij de trouwpartij. Maar Tim heeft nog een andere gast in gedachten voor zijn grote dag: ex-liefje Deborah!

Cherish© Stefanie Lisabeth
Cherish

Tim hoopt dat hij Deborah kan uitleggen dat hij zijn hart verloren heeft aan Cherish, zodat hij het op een eerlijke en normale manier kan afsluiten met zijn ex-liefje. Hij verwacht dan ook dat Deborah aanwezig zal zijn bij het bruiloftsfeest van Tim en Cherish. "Ik zou niet weten waarom de mogelijkheid er niet zou zijn dat Deborah niet zou komen", aldus Tim.

Wie benieuwd is naar hoe het gaat aflopen met de trouwplannen van Tim moet de aankomende weken blijven kijken naar Temptation Island. De seizoensfinale komt namelijk in zicht en dus lopen de gemoederen steeds hoger op in de Thaise resorts..

Temptation Island is vanavond weer te zien om 20.30 bij RTL 5. 

Lees meer over
Tv-programma