Gouden combinatie

Eva en Dwight bezorgen It Takes 2-jury kippenvel

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEva en Dwight bezorgen It Takes 2-jury kippenvel
RTL

Met de halve finale in zicht wordt het steeds spannender bij It Takes 2! Eva Cleven ontpopt zich langzaamaan tot de gedoodverfde winnares, zeker nu zij met haar optreden maar liefst drie tienen heeft weten binnen te slepen...

"Jullie verdronken echt in elkaars ogen. Jullie hebben me kippenvel bezorgd"

Eva Cleven mag zaterdagavond zingen met haar grote idool Dwight Dissels, die bekend wordt door zijn deelname aan The voice of Holland. En dat is een waar feestje voor Eva! "Ik weet nog dat hij indertijd het podium op kwam lopen bij The voice. Ik viel echt bijna van de bank. Hij zingt heel goed en met zoveel gemak."

Ook Dwight vindt het een eer om met Eva te mogen zingen. "Ze is niet zo groot, haha. Maar er komt zoveel geluid uit. Ik ben heel blij dat ik een duet met haar mag doen."

Dwight Dissels© ANP
Dwight Dissels

Tijdens de repetities voor de liveshow raakt de Klokhuis-presentatrice regelmatig afgeleid door de aanwezigheid van de knappe Dwight. "Als we het aan het zingen zijn, dan kijkt hij soms naar mij. Dan ben ik meteen afgeleid. Dan denk ik: wat was mijn tekst ook al weer? Het is zo'n lieve man en ook heel knap. Wat is er niet goed aan Dwight?", aldus een lyrische Eva.

Eenmaal op de bühne brengen Dwight en Eva het nummer Homesick ten gehore van Dua Lipa. Hun performance weet de jury van It Takes 2 kippenvel te bezorgen.

"Het was een fantastisch duet. Ik geloofde ieder woord. Jullie verdronken echt in elkaars ogen. Jullie hebben me kippenvel bezorgd" aldus Gerard Ekdom.

Angela Groothuizen sluit zich hierbij aan. "Ik vind het sensationeel. Jij bent ook de bomb, Dwight. Jullie ontroeren me echt. Ik vind het heel knap."

Zowel Gerard, Angela als Ronnie Flex beloont het optreden van Eva met een dikke 10. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eva weet zichzelf door haar ijzersterke optreden bovenaan de muzikale ranglijst van It Takes 2 te plaatsen.

Jörgen Cayman, Evi Hanssen en Marieke Elsinga brengen het er minder goed van af: zij belanden in de gevarenzone. Uiteindelijk is het RTL Boulevard-gezicht Marieke die het programma moet verlaten.

Lees meer over
Dwight Dissels