Zondebok

Billy wéér in gevarenzone: moet ze alsnog Utopia verlaten?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram BillyBilly wéér in gevarenzone: moet ze alsnog Utopia verlaten?
RTL

De Utopianen kennen geen genade: Billy zit opnieuw op de schopstoel! Net als vorige week krijgt de realityster zoveel stemmen van haar medekandidaten dat het weleens zo zou kunnen zijn dat ze morgen het beloofde land alsnog moet verlaten...

"Er is iemand die mij graag weg wil hebben en dat ben jij Baldr"

Nominaties© SBS
Nominaties

De tweeling Fay en Demi lijkt het gemunt te hebben op Billy. Net als vorige week geven zij al hun stemmen aan de kunstenares. Demi legt uit dat ze stemt op Bil omdat ze het gevoel heeft dat zij niet oprecht is. Baldr steunt het uitgekookte plannetje van de dames door ook vol op Billy te stemmen.

Mehmet © SBS
Mehmet

Maar Bil gaat vol in de tegenaanval door haar stemmen te geven aan Baldr. "Er is iemand die mij graag weg wil hebben en dat ben jij Baldr. Dus drie op jou", licht ze toe als motivatie van haar stemmen. De Utopiaan van het eerste uur kan rekenen op de steun van Bas, Romy en Ivan, die ook deel uitmaken van de oude garde. "Ik denk dat jouw halte is gekomen", legt hij uit waarna Ivan drie streepjes zet op het bord van de EHBO'er.

Door de stemmen van de oude lichting belandt Baldr (12 stemmen) samen met Billy (9 stemmen) op de bank.

De spanning is om te snijden© SBS
De spanning is om te snijden

Eenmaal bekomen van de schrik weet Billy de boel al gauw te relativeren. Ze kan zich niet voorstellen dat de Utopianen ervoor kiezen om Billy naar huis te sturen en dat Baldr in de race zal blijven voor de titel Utopiaan Van De Eeuw. 

Wie uiteindelijk het beloofde land zal moeten verlaten zal morgen moeten blijken. Dan zal Billy of Baldr het Utopia-terrein moeten verlaten.

Lees meer over
Tv-programma